• Zdrava hrbtenica

     

    Treningi so primerni za vse, ki se soočate z bolečinami v hrbtenici, kot tudi za tiste, ki le-te želite preprečiti. Poudarek je na krepitvi stabilizatorjev trupa in na razvoju gibljivosti morebitnih skrajšanih mišic, ki jih ugotovimo s predhodnim testiranjem. Prav tako se vadečega uči pravilne uporabe in kontrole medeničnega obroča. 

V službi cel dan sedite pred računalnikom? Med sedenjem hitro pozabite na pravilno telesno držo? Imate bolečine v križu? Vas boli vrat? Se bolečine stopnjujejo in vam včasih celo ne pustijo spati? Želite imeti zdravo hrbtenico, brez bolečin in lepo ter pravilno telesno držo?

Program zdrava hrbtenica je namenjen vsem, ki se zavedajo, da je hrbtenica temelj našega telesa in vzrok številnih težav ter bolečin. Rešitev je v krepitvi slabo razvitih mišic stabilizatorjev trupa in sproščanju skrajšanih mišic, ki lahko spreminjajo telesno držo in posledično povzročajo bolečine. Z začetnim testiranjem ugotovimo kaj povzroča bolečino, preverimo gibljivost določenih mišičnih skupin in preučimo gibalne vzorce. Nato z osebnim pristopom in načrtnim spremljanjem vašega stanja izboljšamo moč in gibljivost, odpravimo mišična neravnovesja, izboljšamo vašo telesno držo ter gibalne vzorce.

 

Vas zanima več?

Pokličite nas ali nam pišite »

Sorodne vsebine

Oblikovanje telesa
Treningi plavanja
Treningi teka
Treningi joge