• Treningi plavanja

     

    Plavalni treningi so namenjeni vsem, ki si želijo bolj intenzivne obravnave in bi radi čim hitreje usvojili pravilno plavalno tehniko, metodiko in vaje pa se ves čas prilagaja glede na trenutno stanje in hitrost učenja posameznika. Plavalne treninge vodi ekipa trenejev, ki ima večletne izkušnje z učenjem plavanja.

Se želite naučiti pravilne plavalne tehnike ali pa ste že napredni plavalec z določenimi cilji in si želite bolj specializiranih treningov glede na vaš cilj? Osebni treningi plavanja so namenjeni tistim, ki se želijo hitreje naučiti plavalnih tehnik, saj za razliko od skupinske vadbe trener lahko več časa posveti posamezniku tako med samim treningom, kot tudi pri načrtovanju vadbe. Prav tako lahko po želji vadečega pripravimo na triatlon.

Odvisno od predznanja in vaših želja skupaj sestavimo program treningov. Če ste začetnik, vas postopno po metodičnih korakih uvedemo v osnovne plavalne tehnike in nato vaše pridobljeno znanje stalno nadgrajujemo. Če ste že izkušeni in osnove obvladate, se posvetimo popravljanju napak in izboljšanju specifično določenih elementov ter se posvetimo razvoju kondicije.

 

Vas zanima več?

Pokličite nas ali nam pišite »

Sorodne vsebine

Oblikovanje telesa
Treningi teka
Treningi joge
Zdrava hrbtenica